Avinžirnių ir jogurto salotos

Avinžirnių ir jogurto salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Siūlome išbandyti avinžirnių ir jogurto salotas. Šios salotos turėtų patikti visiems, kurie sveikai maitinasi. Jos puikiai tiks tiek pusryčiams, tiek prie pietų stalo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 400 g. virtų avinžirnių
  • 200 g. natūralaus jogurto
  • Pora supjaustytų porų
  • 1 svogūnas
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 citrina
  • Kario miltelių, kalendros, druskos pagal skonį
  • Šlakelis alyvuogių aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Keptuvėje pakepiname avinžirnius, kol taps šviesiai auksinės spalvos
  • Sudėti supjaustytus svogūnus, porus, česnako, citrinos žievelę ir dar pakepinti apie 10 min.
  • Dedame į dubenį, užpilame jogurtu, užparstome kario miltelių ir kalendros

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Salotos, sveikas maistas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating