Avinžirnių kotletukai

Avinžirnių kotletukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis patiekalas itin tiks žmonėms, kurie rūpinasi savo sveikata ir valgo sveiką bei kokybišką maistą. Nors šiam patiekalui nereikia daug ingridientų, jis gali puikiai tikti Jūsų pietums – išbandykite!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 250 g avinžirnių
  • 2 kiaušiniai
  • Šiek tiek svogūno, česnakų, žolelių prieskonių (pagal skonį)
  • (Taip pat galima paįvairinti gaminant su morkomis, cukinijomis ar kitomis tinkančiomis ir JUms patinkančiomis daržovėmis)
  • Aliejaus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Prieš gaminant, visai dienai užmerkti ir išbrinkinti avinžirnius.
  • Avinžirnius virti apie 1 valandą.
  • Supjaustyti svogūnus, česnakus, ir kitas daržoves (jeigu jas naudosite) ir troškinti.
  • Išvirtus avinžirnius sutrinti. Į jų masę sudėti troškintas daržoves, kiaušinius. Viską išmaišyti.
  • Iš gautos masės formuoti kotletukus.
  • Kepti keptuvėje. Taip pat galima kepti ir orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, kol gražiai apskrus.

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating