Avinžirnių sausainiai

Avinžirnių sausainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Naminiai sausainiai nebūtinai turi būti ilgai gaminami ir reikalaujantys daug pastangų. Šie sausainiukai ne tik sveiki, bet ir labai skanūs, taip pat juos pagaminsite labai greitai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 skardinė konservuotų avinžirnių
  • 160 g riešutų sviesto
  • 100 g šokolado gabaliukų
  • 70 g medaus
  • 1 šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 šaukštelis citrinos skonio esencijos (nėra būtina)
  • 0,5 stiklinės avižinių miltų (nėra būtina)

Gaminimo eiga
 

  • Smulkintuvu sutrinti avinžirnius, į gautą masę sudėti visus likusius ingredientus, gerai išmaišyti.
  • Formuoti sausainius drėgnomis rankomis, nes tešla lipnoka.
  • Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10-15 min.

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Desertai, Greitai pagaminami, Sausainiai, Sveiki patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating