Avižinių dribsnių blyneliai su varške

Avižinių dribsnių blyneliai su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Puikiai tinka sportuojantiems ir sveikesnį gyvenimo būdą propoguojantiems žmonėms.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • avižiniai dribsniai: 1,5 stiklinės
  • pienas: 1 stiklinė
  • miltai: 1/2 stiklinės
  • kiaušiniai: 1
  • varškė: 150 g
  • cukrus
  • druska
  • aliejus: kepti

Gaminimo eiga
 

  • Dribsnius užpilkite pienu ir palikite kelioms valandoms, kad išbrinktų.
  • Į išbrinkusius dribsnius berkite miltus, muškite kiaušinį, gardinkite cukrumi, druska ir išmaišykite.
  • Karštame aliejuje iškepkite blynelius.
  • Gardinkite varške ir cukrumi.

Pabaigai…

Kokybiški ingredientai dažnai duoda geriausius rezultatus maisto gamyboje.
Recepto raktažodžiai Blynai, Kruopų patiekalai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating