Avižinių dribsnių iš bananų batonėliai

Avižinių dribsnių iš bananų batonėliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Vos kelios minutės ir sveikas, maistingas, energijos suteikiantis užkandis ir desertas pagamintas! Išbandykite!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 puodelis sutrintų bananų
  • 0,5 puodelio avižinių dribsnių
  • 0,5 puodelio riešutų sviesto
  • 1 kiaušinis
  • 2-4 šaukštai klevų sirupo (nebūtina)
  • 50 g šokolado (nebūtina, bet skaniau)
  • 0,5 šaukštelio sodos
  • 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
  • 1 šaukštelis cinamono

Gaminimo eiga
 

  • Sutrintus bananus sudėti į dubenį, kartu sudėti avižinius dribsnius, riešutų sviestą, kiaušinį ir klevų sirupą (jei naudojate) viską gerai sumaišyti.
  • Sudėti likusius ingredientus ir dar kartą išmaišyti.
  • Paruošti kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi, į jį sudėti gautą masę, paskirstyti, išlyginti.
  • Kepti įkaitintoje 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
  • Palaukti, kol atvės ir supjaustyti į norimo dydžio batonėlius.

Pabaigai…

Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Avižiniai dribsniai, Bananai, Batonėliai, Patiekalai iš avižinių dribsnių, Patiekalai iš bananų, Patiekalai vaikams, Patiekalai visai šeimai, Sveiki desertai, Sveiki patiekalai, Sveikuoliški batonėliai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating