Avižinių dribsnių iš bananų batonėliai
Vos kelios minutės ir sveikas, maistingas, energijos suteikiantis užkandis ir desertas pagamintas! Išbandykite!
Ingredientai
- 1 puodelis sutrintų bananų
- 0,5 puodelio avižinių dribsnių
- 0,5 puodelio riešutų sviesto
- 1 kiaušinis
- 2-4 šaukštai klevų sirupo (nebūtina)
- 50 g šokolado (nebūtina, bet skaniau)
- 0,5 šaukštelio sodos
- 1 šaukštelis vanilės ekstrakto
- 1 šaukštelis cinamono
Gaminimo eiga
- Sutrintus bananus sudėti į dubenį, kartu sudėti avižinius dribsnius, riešutų sviestą, kiaušinį ir klevų sirupą (jei naudojate) viską gerai sumaišyti.
- Sudėti likusius ingredientus ir dar kartą išmaišyti.
- Paruošti kepimo indą, padengtą kepimo popieriumi, į jį sudėti gautą masę, paskirstyti, išlyginti.
- Kepti įkaitintoje 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
- Palaukti, kol atvės ir supjaustyti į norimo dydžio batonėlius.
Pabaigai…
Eksperimentuokite su maisto gaminimo technikomis iš skirtingų virtuvių, kad praplėstumėte savo įgūdžius.