Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai

Avižų ir džiovintų vyšnių sausainukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visa reikalinga informacija yra apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 160-180 g sviesto
  • 120 g cukraus
  • Žiupsnis cinamono ir malto imbiero
  • Stiklinė avižinių dribsnių
  • Sauja džiovintų vyšnių
  • Miltų
  • Sauso raudono vyno

Gaminimo eiga
 

  • Vyšnias minučių užpilame vynu. Paskui gerai nusausiname.
  • Cukrų sumaišome su cinamonu, imbieru, gerai išsukame. Supilame išlydytą dar šiltą sviestą, avižinius dribsnius, vyšnias ir vėl išsukame. Įmaišome šiek tiek miltų, kad būtų vidutinio kietumo tešla.
  • Aliejumi pateptomis rankomis formuojame plonus paplotėlius ir kepame orkaitėje apie pusvalandį.

Pabaigai…

Būkite kantrūs ir atidūs, ypač gamindami sudėtingus patiekalus.
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating