Avižų košė su keptais bananais
Atraskite receptą žemiau ir pradėkite gaminti jau dabar.
Ingredientai
- pienas: 200 mililitrų
- vanduo: 100 mililitrų
- avižiniai dribsniai: 1 stiklinė
- druska: truputis
- sviestas: 1 šaukštas
- bananai: 1
- klevų sirupas: nebūtina
Gaminimo eiga
- Pirmiausia pieną ir vandenį užvirinkime nedideliame puode.
- Tuomet suberkime druską bei dribsnius. Karštį sumažinkime iki vidutinio. Šaukštu vis pamaišykime košę nuo puodo dugno.
- Tada virkime maždaug 5 min., uždenkime dangtį ir nukelkime košę nuo ugnies.
- Po to keptuvėje įkaitinkime sviestą. Sudėkime nuluptą bei griežinėliais supjaustytą bananą. Abi griežinėlių puses kepkime maždaug po 2 minutes.
- Galiausiai košę sudėkime į dubenėlį, ant jos dėkime keptą bananą ir viską užpilkime šaukštu klevų sirupo. Skanaus!
Pabaigai…
Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.