Avižų košė su keptais bananais

Avižų košė su keptais bananais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atraskite receptą žemiau ir pradėkite gaminti jau dabar.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • pienas: 200 mililitrų
  • vanduo: 100 mililitrų
  • avižiniai dribsniai: 1 stiklinė
  • druska: truputis
  • sviestas: 1 šaukštas
  • bananai: 1
  • klevų sirupas: nebūtina

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia pieną ir vandenį užvirinkime nedideliame puode.
  • Tuomet suberkime druską bei dribsnius. Karštį sumažinkime iki vidutinio. Šaukštu vis pamaišykime košę nuo puodo dugno.
  • Tada virkime maždaug 5 min., uždenkime dangtį ir nukelkime košę nuo ugnies.
  • Po to keptuvėje įkaitinkime sviestą. Sudėkime nuluptą bei griežinėliais supjaustytą bananą. Abi griežinėlių puses kepkime maždaug po 2 minutes.
  • Galiausiai košę sudėkime į dubenėlį, ant jos dėkime keptą bananą ir viską užpilkime šaukštu klevų sirupo. Skanaus!

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Košės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating