Balandėliai su grikiais

Balandėliai su grikiais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Sunkus
Siūlome paragauti netradicinių balandėlių, kur vietoje mėsos naudosime grikius. Šis patiekalas puikiai tiks vegetarams ir metantiems svorį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 50 minutes
Iš viso 1 hour 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Vegetariška
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Kopūstas
  • 200 g. grikių
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • 3-4 koncervuoti pomidorai
  • Česnakas, druska, pipiras, muskato riešutai pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Kopūsta idedame į puodą su verdančiu vandeniu ir nuimame lapus
  • Išverdame grikius
  • Smulkiai sutarkuokite morką ir apkepiname kartu su svogūnais, česnakais. Kepkite, kol svogūnai gražiai pagels
  • Apkeptas morkas ir svogūnus sumaišykite su grikiais, pagardinkite druska, pipirais, muskatu, čiobreliais.
  • Padarykite balandėlius t.y suvyniokite pakepintas daržovės su grikiais į kopūstų lapus
  • Ant viršaus uždėkite smulkintų koncervuotų pomidorų
  • Troškinkite uždengus dangtį apie 30 min.

Pabaigai…

Organizuotumas ir iš anksto paruošti ingredientai gali padaryti maisto gaminimą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Vegetariški patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating