Baltojo šokolado pyragas su obuoliais ir spanguolėmis

Baltojo šokolado pyragas su obuoliais ir spanguolėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žemiau pateiktas ingredientų sąrašas ir gaminimo aprašymas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • sviesto: 200 gramų
  • baltojo šokolado: 200 gramų
  • cukraus: 100 gramų
  • kiaušinių: 4
  • miltų: 150 gramų
  • kepimo miltelių: 2 arbatinių šaukštelių
  • spanguolių: 100-150 gramų (šviežių arba šaldytų)
  • obuolių: 5
  • citrinų sulčių: 2 arbatinių šaukštelių

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia puode ant silpnos ugnies ištirpiname sviestą bei šokoladą. Paliekame atvėsti.
  • Tuomet kiaušinius išplakame su cukrumi. Supilame šokoladą su sviestu bei suberiame miltus ir sumaišome su kepimo milteliais.
  • Tada tešlą labai gerai išmaišome. Obuolius supjaustome skiltelėmis bei apšlakstome citrinų sultimis.
  • Spanguoles nuplauname, nusausiname bei su obuoliais suberiame į tešlą. Gerai išmaišome.
  • Galiausiai kepimo formą patepame sviestu arba išklojame kepimo popieriumi. Supilame tešlą bei kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug – minučių.

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating