Bandelė “žievelė”

Bandelė “žievelė”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pasidalinkite savo patirtimi ir idėjomis komentaruose, jei gaminate kitaip.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 285 g. miltų
  • 50 g. sviesto
  • 40 g. cukraus
  • 145 g. pieno
  • 15 g. mieliu
  • 1 g. druskos
  • Patepimui ir pabarstymui:
  • 20 g. sviesto,
  • 25 g. cukraus,
  • cinamono.

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia iškočiojame didelį blyną, tada jį ištepame tirpintu sviestu, bei pabarstome cukrumi ir cinamonu. Susukame į rulonėlį ir paskui supjaustome. Viršų taip pat patepame ir pabarstome. Štai ir viskas bandelės pagamintos.

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating