Bandelės iš varškės

Bandelės iš varškės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Man patinka gaminti taip, kaip aprašyta. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Miltai, kvietiniai, 550 gr.
  • Varškė, liesa, 440 gr.
  • Vanduo, 165 ml
  • Mielės, sausos, 2 pak.
  • Kiaušinio tryniai, 2 vnt.
  • Pienas, 2 v.š.
  • Cukrus, 2 a.š.
  • Druska, 1 a.š.

Gaminimo eiga
 

  • Persijotus miltus išmaišome su sausomis mielėmis, cukrumi ir druska.
  • Sudedame varškę, įpilame šilto vandens ir plaktuvu išmaišome (pradžioje maišome mažiausiu greičiu, paskui vis didesniu).
  • Tuomet tešlą paliekame šiltoje vietoje, kad iškiltų.
  • Po to padedame ant miltais pabarstyto stalo ir suminkome.
  • Iš tešlos formuojame bandeles ir sudedame jas, į riebalais išteptą skardą, bei paliekame šiltai, dar pakilti.
  • Bandeles aptepame trynių ir pieno plakiniu, bei kepame orkaitėje.

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating