Bandelės su cinamonu

Bandelės su cinamonu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip paruošti šį patiekalą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • 5 g sausų mielių
  • 80 g cukraus
  • 450 g miltų
  • 30 g sviesto
  • druskos žiubsnelis
  • 200 ml pieno
  • 1 kiaušinis
  • Įdaras:
  • 25 g sviesto,
  • 100g cukraus,
  • 3 šaukšteliai cinamono-cukrų maišyti su cinamonu.
  • Glazūra:
  • pusė stikl.pieno,
  • trup.vandens,
  • pusė stiklinės cukraus-sumaišyti ir virti 2-3 min.

Gaminimo eiga
 

  • Tešlą kočioti mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
  • Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną cm.
  • Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
  • laipsnių temperatūroje kepti – min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.

Pabaigai…

Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating