Bandelės su cinamonu
Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip paruošti šį patiekalą.
Ingredientai
- Tešlai:
- 5 g sausų mielių
- 80 g cukraus
- 450 g miltų
- 30 g sviesto
- druskos žiubsnelis
- 200 ml pieno
- 1 kiaušinis
- Įdaras:
- 25 g sviesto,
- 100g cukraus,
- 3 šaukšteliai cinamono-cukrų maišyti su cinamonu.
- Glazūra:
- pusė stikl.pieno,
- trup.vandens,
- pusė stiklinės cukraus-sumaišyti ir virti 2-3 min.
Gaminimo eiga
- Tešlą kočioti mm storio, pjaustyti stačiakampiais.
- Aptepti sviestu (įdaro),supjaustyti kiekvieną cm.
- Berti cukrų su cinamonu, suvynioti, supjaustyti ir apačią užgnybti.
- laipsnių temperatūroje kepti – min. tada aptepti glazūra ir dar pora min. pakepti.
Pabaigai…
Visada pradėkite su švaria virtuve; tai padaro gaminimo procesą malonesnį.