Bandelės su įdaru

Bandelės su įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Detales ir ingredientus rasite žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Pienas, 150 ml
  • Miltai, 400 gr.
  • Daktariška dešra, 200 gr.
  • Sūris, 150 gr.
  • Margarinas, 40 gr.
  • Mielės, 20 gr.
  • Grietinė, 2 v.š.
  • Kiaušiniai, 2 vnt.
  • Cukrus, 1 a.š.
  • Kmynai, 1 a.š.
  • Druska, 0,5 a.š.
  • Raudonėliai (Oreganas), 0,5 a.š.
  • Papuošimui:
  • Kiaušinis, 1 vnt.
  • Prieskoniai picai, 0,5 a.š.

Gaminimo eiga
 

  • Dešrą ir sūrį supjaustom nedideliais kubeliais, sudedam į indą, pabarstom kmynais ir išmaišom.
  • Ištirpinam margariną, pašildom pieną ir supilam i dubenį.
  • Įdedam sutrupintas mieles, cukrų, druską ir raudonėlį. Išmaišom.
  • Įmušam porą kiaušinių, dedam grietinę ir vėl maišom.
  • Suberiam 375 g. miltų ir išminkome tešlą. Paliekame šiltai 45 min., kad iškiltų.
  • Stalą pasibarstyti likusiais miltais, tešlą iškočioti ir išspausti skritulius.
  • Ant skritulio viršaus dėti įdarą, tada dėti kita skritulį ir užspausti.
  • Aptepti bandeles išplaktu, su picos prieskoniais, kiaušiniu. Dėti kepti į įkaitintą 220 laipsnių orkaitę maždaug pusvalandį.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating