Bandelės su obuolių įdaru

Bandelės su obuolių įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nedelsdami pradėkite nuo ingredientų ir instrukcijų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 400g obuolių
  • 1/3 puodelio razinų
  • 1 šaukštas rudojo cukraus
  • 1/2 arbatinio šaukštelio trinto cinamono
  • 3 lakštai šaldytos sluoksniuotos tešlos, atšildytos
  • 1 kiaušinis, lengvai suplaktas
  • cukraus pudra pabarstymui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (iki naudojant ventiliatorių) ir į kepimo skardas įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į dubenį supilkite obuolius, razinas, rudąjį cukrų bei cinamoną. Naudokite lėkštutę ar kitą apvalų daiktą, kad iš kiekvieno lakšto išpjautumėte x cm apskritimus.
  • Ant apskritimų dėkite apie šaukštus obuolių mišinio ir perlenkite. Galus užspauskite šakute. Bandeles dėkite į kepimo skardas ir patepkite kiaušiniu.
  • Su šakute pradurkite keletą skylių. Kepkite – minučių kol paruduos. Pabarstykite cukraus pudros ir patiekite kambario temperatūroje.

Pabaigai…

Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.
Recepto raktažodžiai Bandelės, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating