Bandelės su obuolių įdaru
Nedelsdami pradėkite nuo ingredientų ir instrukcijų.
Ingredientai
- 400g obuolių
- 1/3 puodelio razinų
- 1 šaukštas rudojo cukraus
- 1/2 arbatinio šaukštelio trinto cinamono
- 3 lakštai šaldytos sluoksniuotos tešlos, atšildytos
- 1 kiaušinis, lengvai suplaktas
- cukraus pudra pabarstymui
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (iki naudojant ventiliatorių) ir į kepimo skardas įtieskite nelimpančio kepimo popieriaus. Į dubenį supilkite obuolius, razinas, rudąjį cukrų bei cinamoną. Naudokite lėkštutę ar kitą apvalų daiktą, kad iš kiekvieno lakšto išpjautumėte x cm apskritimus.
- Ant apskritimų dėkite apie šaukštus obuolių mišinio ir perlenkite. Galus užspauskite šakute. Bandeles dėkite į kepimo skardas ir patepkite kiaušiniu.
- Su šakute pradurkite keletą skylių. Kepkite – minučių kol paruduos. Pabarstykite cukraus pudros ir patiekite kambario temperatūroje.
Pabaigai…
Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.