Biskvitiniai lietiniai

Biskvitiniai lietiniai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Begalo skanūs bisvitiniai lietiniai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • miltai: 1/2 stiklinės
  • pienas: 1 stiklinė
  • kiaušiniai: 3
  • medus: 1,5 šaukšto
  • sviestas: keli šaukštai
  • abrikosai: 50 g (švieži)
  • lazdynų riešutai: 2 šaukštai (smulkinti)
  • romas: 2 šaukštai
  • kepimo milteliai: 1/2 šaukštelio
  • druska
  • varškė: 200 g
  • Šokoladas: 2 šaukštai (tarkuotas)

Gaminimo eiga
 

  • Abrikosus nuplaukite, išimkite kaulelius, supjaustykite griežinėliais, užpilkite romu ir palikite pusvalandžiui.
  • Kiaušinių trynius išsukite su medumi ir žiupsneliu druskos, kol masė sutirštės. Suberkite su kepimo milteliais persijotus miltus, pilkite pieną ir gerai išmaišykite.
  • Pridėkite abrikosus, vėl išmaišykite. Atsargiai sukdami sukrėskite standžiai išplaktus baltymus.
  • Tada keptuvėje išlydykite šaukštą sviesto, supilkite pusę tešlos ir kepkite 4 minutes ant silpnos ugnies.
  • Kai tešla pakils, o apačia gražiai pagels, mentele atsargiai išimkite sklindį į lėkštę.
  • Taip pat iškepkite antrą sklindį.
  • Tiekdami užkrėskite permaltą varškę ir užberkite kapotais riešutais ir šokoladu.

Pabaigai…

Porcijų dydis gali skirtis priklausomai nuo asmeninių pageidavimų ir alkio lygio.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating