Blyneliai su varške

Blyneliai su varške

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Paprasti, bet neprasti blynai su varške.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Įdarui:
  • varškė: 400-500 g
  • kiaušiniai: 3
  • džiūvėsėliai: 1 šaukštas
  • saldi grietinėlė, sviestas arba margarinas: 250 g
  • grietinė: 100-200 ml
  • druska
  • cukrus: pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su kiaušiniais, pagardinkite cukrumi, druska ir krėskite po šaukštelį šios masės ant kiekvieno blyno.
  • Suvyniokite vamzdelius arba sulankstykite vokelius, aptepkite juos išsuktu likusio kiaušinio tryniu, apvoliokite džiūvėsėliuose, apkepkite karštame svieste arba margarine iš abiejų pusių.
  • Paskui sudėkite blynelius į gilią sviestu išteptą keptuvę, apipilkite grietine ir šaukite į neaukštos temperatūros orkaitę 20 minučių.

Pabaigai…

Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai, varškė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating