Blyneliai su viduje užkeptu kiaušiniu

Blyneliai su viduje užkeptu kiaušiniu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Mano receptas yra žemiau, o jūsų patarimai visada laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • soros miltai: 1 stiklinė
  • kvietiniai miltai: 1 stiklinė
  • grikių miltai: 1 sauja
  • pienas: 300 ml
  • kiaušiniai: 2 (lietinių tešlai)
  • druska
  • aliejus: 1 v.š.
  • kiaušiniai: (kiekis priklauso nuo valgytojų skaičiaus)
  • pipirnių stiebeliai
  • mėgstami prieskoniai: malti pipirai, bazilikai

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia kiaušinius išplakame, supilame pieną, druską bei miltus. Tada supilame aliejų.
  • Viską gerai išmaišome. Tada į įkaitintą keptuvę pilame po nedidelį samtelį tešlos ir kepame lietinius.
  • Galiausiai ant iškepto lietinio “paleidžiame” kiaušinį, užlenkiame lietinio kraštus bei keptuvę uždengę dangčiu ant nedidelės ugnies dar pakaitiname, kad kiaušinis pakeptų. O dabar jau ragaujame ir su kitais pasidaliname. Skanaus!

Pabaigai…

Užsirašyti pastabas apie tai, kas patiko ar ką norėtumėte pakeisti, gali padėti tobulinti gaminimo įgūdžius.
Recepto raktažodžiai Blynai, Kiaušinių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating