Blyneliai su žuvimi

Blyneliai su žuvimi

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Puikus patiekalas mėgstantiems žuvį. Patiks ir jūsų mažyliams, nors jie ir nemėgsta žuvies.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • miltai: 100 g
  • vanduo: 1/2 stiklinės
  • pienas: 1/2 stiklinės
  • konservuoti kukurūzai: mažas indelis
  • kiaušiniai: 1
  • kepimo milteliai: 1 šaukštelis
  • Špinatai: 100 g (švieži)
  • rūkyta žuvis: 200 g
  • grietinė: 150 ml
  • druska
  • aliejus: kepti

Gaminimo eiga
 

  • Miltus persijokite su kepimo milteliais, pilkite vandenį, pieną, įmuškite kiaušinį, gardinkite druska ir gerai išmaišykite. Turi išeiti vidutinio tirštumo blynų tešla.
  • Į ją įmaišykite nuvarvintus kukurūzus ir susmulkintus špinatus.
  • 30 minučių tešlą palaikykite šaldytuve.
  • Paskui įkaitintame aliejuje iškepkite blynus.
  • Žuvį nulupkite, išimkite kaulus ir supjaustykite juostelėmis.
  • Po gabalėlį dėkite ant kiekvieno blynelio. Gardinkite grietine.

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating