Blynų “Šarlotė”

Blynų “Šarlotė”

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Blynai “Šarlotė”, tai puikūs pusryčiai jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Įdarui:
  • antaniniai obuoliai: 5
  • margarinas arba saldžios grietinėlės sviestas: 100-200 g
  • sirupas arba vaisių kompotas: 1 stiklinė
  • Malti džiūvėsėliai
  • cukrus: pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Obuolius nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite skiltelėmis.
  • Ištepkite gilią keptuvę sviestu, pabarstykite džiūvėsėliais, įtieskite vieną blyną, patepkite jį sviestu, tada išdėliokite sluoksnį obuolių, pabarstykite cukrumi, vėl dėkite sviestu pateptą blyną ir t.t.
  • Paskutinis sluoksnis turi būti lietinis, jį apibarstykite cukrumi.
  • Baigę šaukite į orkaitę ir kepkite 20 minučių. Kai iškeps, atsargiai apverskite ant lėkštės, apliekite sirupu ir tiekite.

Pabaigai…

Gaminimo laikai gali skirtis; visada patikrinkite, ar patiekalas paruoštas, kad išvengtumėte permaisto ar nepilnai iškepusio patiekalo.
Recepto raktažodžiai Blynai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating