Blynų tortas

Blynų tortas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, keiskite pagal poreikį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kiaušinių: 1
  • miltų: 9 valgomieji šaukštai
  • druskos
  • vandens: 125 mililitrai
  • pieno: 200 mililitrų
  • aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
  • Rududu: 397 gramų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia užmaišome tešlą iš šių ingredientų: kiaušinio, miltų, pieno, vandens bei druskos.
  • Tuomet keptuvėje ant įkaitinto aliejaus kepame didelius blynus.
  • Iškepame didelį jų kalną. Tada kiekvieną lietinį ištepame karamelizuotu sutirštintu “Rududu“ pienu.
  • Galiausiai suteptus blynus dedame vieną ant kito kol gaunasis nuostabus blynų tortas. Ragaujame!

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Blynai, Receptai su nuotraukomis, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating