Blynų tortas
Ingredientai surašyti apačioje, keiskite pagal poreikį.
Ingredientai
- kiaušinių: 1
- miltų: 9 valgomieji šaukštai
- druskos
- vandens: 125 mililitrai
- pieno: 200 mililitrų
- aliejaus: 4 valgomųjų šaukštų
- Rududu: 397 gramų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia užmaišome tešlą iš šių ingredientų: kiaušinio, miltų, pieno, vandens bei druskos.
- Tuomet keptuvėje ant įkaitinto aliejaus kepame didelius blynus.
- Iškepame didelį jų kalną. Tada kiekvieną lietinį ištepame karamelizuotu sutirštintu “Rududu“ pienu.
- Galiausiai suteptus blynus dedame vieną ant kito kol gaunasis nuostabus blynų tortas. Ragaujame!
Pabaigai…
Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.