Blynų vėrinukai

Blynų vėrinukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šie užkandžiai – tai ant dantų krapštuko suverti blynelių, sūrio ir kumpio sluoksniai. Blynai sudaro švelnų pagrindą, o sūris ir kumpis – pikantiškus sluoksnius, todėl skanus ir vizualiai patrauklus skanėstas. Puikiai tinka susibūrimams arba kaip kūrybiškas užkandis.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • Crepes
  • Sūrio gabalėliai
  • Delikatesinės mėsos griežinėliai (kumpio, kalakutienos arba jūsų pasirinkimu)
  • Dantų krapštukai

Gaminimo eiga
 

  • Sluoksniuokite blynelių lakštus su sūrio griežinėliais ir kumpiu.
  • Susukite sluoksniuotus blynus į ritinį.
  • Susuktus blynus supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais.
  • Kiekvieną kąsnelį smeikite dantų krapštuku, kad būtų patogu ir žavinga pateikti.

Pabaigai…

Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.
Recepto raktažodžiai Blynai, Vieno kąsnio užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating