Bretoniškas pyragas

Bretoniškas pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Iš Bretanės (Prancūzija) kilęs bretoniškas pyragas yra sviestinis ir šiek tiek trapus, puikaus skonio pyragas. Naudojamas aukštos kokybės sviestas ir truputis druskos suteikia jam išskirtinį skonį. Tai klasikinis prancūziškas skanėstas, kuriuo mėgaujamasi prie puodelio arbatos arba kavos.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 1 hour 10 minutes
Gamyba 50 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Sviestas
  • Cukrus
  • Kiaušiniai
  • Universalūs miltai
  • Kepimo milteliai
  • Druska

Gaminimo eiga
 

  • Sutrinkite sviestą ir cukrų.
  • Po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
  • Persijokite miltus, kepimo miltelius ir druską.
  • Supilkite tešlą į tortinę.
  • Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
  • Prieš pjaustydami ir patiekdami leiskite atvėsti.

Pabaigai…

Švieži ingredientai dažnai daro didelę įtaką galutiniam patiekalo skoniui.
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating