Bulvės, keptos druskoje

Bulvės, keptos druskoje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Toliau pateiktas ingredientų sąrašas ir recepto aprašymas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • mažos bulvės: 500 gramų (plona luobele)
  • rupi jūros druska: 500 gramų
  • džiovinti rozmarinai: 2-3 šakelės (arba čiobreliai)
  • česnako skiltelės: 4-5
  • Romos kmynai (kuminas)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia į kepimo skardą plonu sluoksniu priberiame druskos, sudedame bulves bei užberiame likusia druska. Tiek, kad druska bulves beveik visiškai užklotų.
  • Tuomet pabarstome džiovintomis žolelėmis (puiku, jei turime šviežių), įsmeigiame į druską kelias česnako skilteles, įberiame porą žiupsnių kumino.
  • Galiausiai kepame iki laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje maždaug minučių.

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating