Bulviniai blynai kitaip
Ingredientai tokie kaip surašiau apačioje, jei reikia galite keisti.
Ingredientai
- bulvių: 8
- kiaušinių: 1
- pieno: 1/4 stiklinės
- miltų: 4 valgomųjų šaukštų
- česnakų: 1 skiltelė
- druskos
- maltų juodųjų pipirų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia bulves nuskuskime ir nuplaukime. Tada puse bulvių tarkuokime smulkia trintuve, o likusias su stambia. Nupilkime nereikalingą susidariusį skystį.
- Tuomet pieną įkaitinkime, juo užpilkime bulvių masę bei labai gerai išmaišykime.
- Dėkime kiaušinį, išspaustą arba smulkiai sukapotą česnaką, berkime miltus bei druską. Jeigu masė gavosi per tiršta, atskieskime ją pienu, jeigu gavosi per skysta – įdėkime miltų.
- Masę gerai išmaišykie. Keptuvėje įkaitinkime aliejaus. Formuokime blynus bei kepkime iš abiejų pusių kol jie gražiai apskrus.
- Galiausiai bulvinius blynus patiekime su grietine, bei apibarstykime žalumynais. Tikras skanumėlis!
Pabaigai…
Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.