Bulviniai blynai kitaip

Bulviniai blynai kitaip

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai tokie kaip surašiau apačioje, jei reikia galite keisti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • bulvių: 8
  • kiaušinių: 1
  • pieno: 1/4 stiklinės
  • miltų: 4 valgomųjų šaukštų
  • česnakų: 1 skiltelė
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia bulves nuskuskime ir nuplaukime. Tada puse bulvių tarkuokime smulkia trintuve, o likusias su stambia. Nupilkime nereikalingą susidariusį skystį.
  • Tuomet pieną įkaitinkime, juo užpilkime bulvių masę bei labai gerai išmaišykime.
  • Dėkime kiaušinį, išspaustą arba smulkiai sukapotą česnaką, berkime miltus bei druską. Jeigu masė gavosi per tiršta, atskieskime ją pienu, jeigu gavosi per skysta – įdėkime miltų.
  • Masę gerai išmaišykie. Keptuvėje įkaitinkime aliejaus. Formuokime blynus bei kepkime iš abiejų pusių kol jie gražiai apskrus.
  • Galiausiai bulvinius blynus patiekime su grietine, bei apibarstykime žalumynais. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Blynai, Bulvių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating