Bulviniai blynai su mėsos padažu

Bulviniai blynai su mėsos padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Bulviniai blynai su mėsos padažu tai patiekalas skirtas bulvių mėgėjams. Šis receptas yra greitai paruošiamas, puikiai tiks pietums ar vakarienei.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Tešlai:
  • bulvės: 800 g
  • svogūnai: 100 g
  • kiaušiniai: 1
  • miltai: 2 šaukštai
  • druska
  • aliejus: kepti
  • Padažui:
  • malta jautiena: 300 g
  • svogūnai: 100 g
  • Česnakai: 2 skiltelės
  • konservuoti pomidorai savo sultyse: 400 g
  • grietinė: 2 šaukštai
  • aliejus: 2 šaukštai
  • prieskoniai
  • petražolės

Gaminimo eiga
 

  • Bulves nuskuskite, nuplaukite ir sutarkuokite. Svogūnus nulupkite ir taip pat sutarkuokite, supilkite į bulvių masę. Kartu berkite miltus, įmuškite kiaušinį, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
  • Įkaitinkite aliejų ir iškepkite blynus.
  • Padažui svogūnus nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Mėsą pakepkite keptuvėje apie 10 minučių, nuolat maišydami. Paskui suberkite svogūnus ir dar 3 minutes pakepinkite.
  • Gardinkite prieskoniais, smulkintu česnaku, su skysčiu sudėkite pomidorus.
  • Išmaišykite ir 20 minučių troškinkite.
  • Galiausiai sukrėskite grietinę, berkite sukapotų petražolių ir viską išmaišę tiekite su blynais.

Pabaigai…

Visada įkaitinkite keptuvę ar orkaitę prieš pradedant gaminti.
Recepto raktažodžiai Blynai, Bulvių patiekalai, Miltiniai patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating