Bulviniai blyneliai su sūriu ir česnaku

Bulviniai blyneliai su sūriu ir česnaku

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Super paprastas ir greitas receptas, kuris puikiai tiks sotiems pusryčiams ar lengviems pietums. Lietuviai neįsivaizduoja savo virtuvės be bulvių, tačiau jei pabodo tradiciniai bulviniai blynai, išbandykite šiuos, visiškai kitokio skonio, minkštus ir ypač skanius bulvinius blynelius!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 puodeliai trintų bulvių (puikiai tinka ir virtos)
  • 1 kiaušinis
  • 3 šaukštai miltų
  • 4 skiltelės smulkiai supjaustyto česnako
  • 1,5 puodelio fermentinio sūrio
  • Priedai: druska, pipirai, žalumynai

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenį sudėti trintas bulves, česnakus, įmušti kiaušinį, suberti miltus, priedus, puodelį sūrio ir viską išmaišyti.
  • Įkaitinti keptuvėje aliejų, iš gautos masės suformuoti blynus, gražiai apkepti iš abiejų pusių, prieš baigiant kepti ant viršaus užberti likusį sūrį ir palaukti, kol jis išsilydys.
  • Skanaus!

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Blynai, Bulviniai blynai, Bulviniai blynai kitaip, Daržovių patikalai, Greitai pagaminami, Kepti keptuvėje, Patiekalai iš bulvių, Patiekalai pietums, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating