Bulvių mišrainė su avokadais

Bulvių mišrainė su avokadais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Toliau rasite recepto aprašymą ir ingredientų sąrašą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g nesukrintančių bulvių,
  • 1 svogūnas,
  • po 1 geltonąją ir raudonąją paprikas, avokadą,
  • 4 šaukštai citrinų sulčių,
  • 150 g natūralaus jogurto,
  • aštriosios paprikos miltelių,
  • pusė ryšulėlio petražolių, pipirų.

Gaminimo eiga
 

  • Gerai šepetėliu nušveistas neluptas bulves išvirkite sūdytame vandenyje ar garuose.
  • Nusunkite, leiskite nugaruoti, nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
  • Nuluptą svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais.
  • Nuvalytas paprikas – nedideliais keturkampiais.
  • Avokadą nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, supjaustykite gabalėliais ir tuojau pat apšlakstykite citrinų sultimis.
  • Pusę jų sutrinkite šakute į tyrę. Likusius gabalėlius sumaišykite su bulvėmis, paprikomis ir svogūnais.
  • Avokado tyrę sumaišykite su jogurtu, pasūdykite, pagardinkite pipirais, aštriąja paprika, užpilkite ant mišrainės ir atsargiai išmaišykite.
  • Kelis petražolių lapelius atidėkite papuošti, kitus smulkiai sukapokite, įmaišykite į mišrainę, papuoškite ją ir patiekite.

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Mišrainės, Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating