Bulvių mišrainė su raudonosiomis pupelėmis

Bulvių mišrainė su raudonosiomis pupelėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Norite pasigaminti skanią mišrainę? Bulvių mišrainė su raudonosiomis pupelėmis yra lengvai ir greitai paruošiama, bei tikrai patiks visai jūsų šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 saliero stiebai,
  • alyvų aliejaus,
  • 3 virtos bulvės,
  • 2 kriaušės,
  • 200 g nuvarvintų raudonųjų pupelių (iš skardinės ar šviežiai virtų),
  • 200 g nuvarvintų avinžirnių,
  • 2 mandarinų sultys,
  • druskos, šviežiai malti pipirai.

Gaminimo eiga
 

  • Salierus supjaustykite griežinėliais ir porai minučių suberkite į verdantį sūdytą vandenį, į kurį įpilta truputis aliejaus.
  • Nusunkite ir atvėsinkite. Bulves supjaustykite kubeliais.
  • Kriaušes padalykite ketvirčiais, išimkite sėklalizdžius, ketvirčius supjaustykite plonomis skiltelėmis
  • . Visas salotoms skirtas daržoves sumaišykite dideliame dubenyje.
  • Padažui 60 ml alyvų aliejaus sumaišykite su nukoštomis mandarinų sultimis, druska ir pipirais.
  • Padažą ant mišrainės pilkite ir išmaišykite tik prieš pat patiekiant į stalą.

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai, Mišrainės, Salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating