Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta triušiena
Ingredientai tokie kaip surašiau apačioje, jei reikia galite keisti veganiškais.
Ingredientai
- 4 vidutinio dydžio bulvės;
- 150 g šparaginių pupelių;
- 200 g konservuotų baltų pupelių;
- 2 pomidorai;
- 150 g. rūkytos triušienos;
- 1 mažas svogūnas;
- 100 ml sultinio;
- 0,5 a.š. garstyčių;
- 1 v.š. acto;
- 3 v.š. aliejaus;
- petražolių;
- svogūnų laiškų;
- druskos;
- juodųjų pipirų.
Gaminimo eiga
- Bulves nulupame ir supjaustome į dalis. Paruoštas šparagines pupeles susmulkiname, konservuotas pupeles supilame į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų marinatas.
- Nupiltas turinys užvirinamas, suberiamas smulkiai supjaustytas svogūnas, įdedama garstyčių, išmaišoma ir nuimama nuo ugnies. Įpilame šaukštą acto, aliejus, įberiama druskos, pipirų ir išplakame Karštas užpilas užpilamas ant bulvių, šparaginių ir konservuotų pupelių. Pomidorai supjaustomi skiltelėmis, svogūnų laiškai žiedeliais ir sumaišomi su bulvėmis ir pupelėmis. Rūkytą triušieną apkepiname sausoje keptuvėje iki traškios plutelės ir išdėliojama ant paruoštų salotų. Bulvių salotos su pupelėmis ir rūkyta triušiena pabarstome smulkintomis petražolėmis ir padedame. Skanaus. Pasidėkite pusryčiamas.
Pabaigai…
Nepamirškite ragauti ir reguliuoti prieskonių kiekio viso gaminimo metu.