ČACHOCHBILI arba vištiena pomidorų padaže

ČACHOCHBILI arba vištiena pomidorų padaže

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Čia surašiau savo receptą. Jūsų patarimai ir idėjos visada laukiami komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 40 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 kg vištos sparnelių su nugarėlėmis
  • 4 dideli svogūnai
  • 2 skiltelės česnako
  • Miltai apvoliojimui
  • Druskos šaukštelis
  • Malti pipirai
  • Džiovinti bazilikai, kalendra
  • Vanduo
  • Pomidorų tyrė (arba trinti konservuoti pomidorai) 200 ml
  • Aliejaus kepimui, labai nedaug

Gaminimo eiga
 

  • Sparnelius nupjaustyti, nugarėles sukapoti į 4 dalis.
  • Miltus ir druską sumaišyti. Į įkaitintą su aliejumi keptuvę dėti apvoliotus miltų/druskos mišinyje sparnelius ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
  • Tada suberti kapotus svogūnus ir žoleles, permaišyti, kepti kol svogūnai suminkštės.
  • Aš atsiradusį riebalų perteklių nupyliau, tada supilti vandenį, tiek, kad iki pusės apsemtų mėsą ir troškinti, kol suminkštės, apie 30 min.
  • Tuomet išspausti česnaką, supilti pomidorų tyrę, atsargiai išmaišyti, ir dar troškinti ant mažos ugnies 10 min, ragaujant, ar netrūksta druskos, pipirų.
  • Patiekti galima su ryžiais. Tiks ir makaronai arba mūsų mylimos bulvės.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra puiki galimybė kūrybiškai išreikšti save.
Recepto raktažodžiai Paukštienos patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating