Chačapuri

Chačapuri

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Chačapuri yra tradicinis gruzinų patiekalas, dažnai vadinamas sūriu įdaryta duona. Tai minkšta ir puri duona, įdaryta aromatingų sūrių deriniu, todėl ji yra pikantiškas ir gardus patiekalas. Chačapuri receptai gali būti įvairūs, o šis yra supaprastintas variantas. Ją galima koreguoti atsižvelgiant į asmeninius pageidavimus ir regioninius skirtumus.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Miltai
  • Mielės
  • Pienas
  • Sviestas
  • Kiaušiniai
  • Fetos sūris
  • Mozzarella sūris
  • Druska

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite mieles su šiltu pienu ir leiskite joms suaktyvėti.
  • Sumaišykite miltus, druską, ištirpintą sviestą, aktyvuotą mielių mišinį ir kiaušinius, kad susidarytų tešla.
  • Leiskite tešlai pakilti, kol padvigubės.
  • Padalykite tešlą, iškočiokite ją ir įdarykite fetos ir mocarelos sūrių mišiniu.
  • Uždenkite tešlą, kad sūris būtų uždarytas.
  • Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
  • Patiekite šiltus ir mėgaukitės gardžiu, sūriu Chačapuri gėriu.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Apkepai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating