Čičinsko kepsniai

Čičinsko kepsniai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuodėminga šeštadienio vakarienė prie teliko – Čičinsko kepsniai. Patiekalas ruošiamas iš bulvių tešlos ir mėsos įdaro, keptas aliejuje. Skanaus visiems, kurie išbandysite!
Dar niekas neįvertino
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Aliejui įkaitinti)
  • Dubenys (Tešlai ir faršui maišyti)
  • Kočėlas (Tešlai kočioti)

Ingredientai
  

Tešla

  • Virtos bulvės
  • Kefyras
  • Miltai
  • 0.5 a.š. Soda

Įdaras

  • Kiaulienos faršas - Su prieskoniais
  • Vištienos faršas - Su prieskoniais
  • Druska
  • Kiaušinis

Gaminimo eiga
 

  • Virtas bulves sutrinti ir sumaišyti su kefyru, miltais ir soda, kad susidarytų tešla.
  • Tešlą iškočioti iki 1 cm storio ir supjaustyti juostelėmis.
  • Kiaulienos ir vištienos faršą sumaišyti su prieskoniais, druska ir kiaušiniu. Formuoti dešreles ir apvynioti tešlos juostelėmis.
  • Kepti įkaitintame aliejuje iki pageltimo.

Pabaigai…

Pateikti galima su įvairiais padažais ir garnyrais pagal skonį.
Recepto raktažodžiai Bulvių tešla, Čičinsko kepsniai, Keptas aliejuje, Mėsos įdaras
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating