Čičinsko kepsniai
Nuodėminga šeštadienio vakarienė prie teliko – Čičinsko kepsniai. Patiekalas ruošiamas iš bulvių tešlos ir mėsos įdaro, keptas aliejuje. Skanaus visiems, kurie išbandysite!
Reikalingi Įrankiai
- Keptuvė (Aliejui įkaitinti)
- Dubenys (Tešlai ir faršui maišyti)
- Kočėlas (Tešlai kočioti)
Ingredientai
Tešla
- Virtos bulvės
- Kefyras
- Miltai
- 0.5 a.š. Soda
Įdaras
- Kiaulienos faršas - Su prieskoniais
- Vištienos faršas - Su prieskoniais
- Druska
- Kiaušinis
Gaminimo eiga
- Virtas bulves sutrinti ir sumaišyti su kefyru, miltais ir soda, kad susidarytų tešla.
- Tešlą iškočioti iki 1 cm storio ir supjaustyti juostelėmis.
- Kiaulienos ir vištienos faršą sumaišyti su prieskoniais, druska ir kiaušiniu. Formuoti dešreles ir apvynioti tešlos juostelėmis.
- Kepti įkaitintame aliejuje iki pageltimo.
Pabaigai…
Pateikti galima su įvairiais padažais ir garnyrais pagal skonį.