Čipsų užkandėlė
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite apačioje.
Ingredientai
- kietasis sūris: 100 gramų
- pomidorai: 300 gramų
- krapai: pagal skonį
- petražolės: pagal skonį
- česnakas: 2 skiltelių
- majonezas: mėgstamas
- alyvuogės: papuošti
- čipsai: mėgstami
Gaminimo eiga
- Pirmiausia pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais. Jeigu turimi pomidorai yra labai sultingi, nupilame sultis.
- Tuomet susmulkiname krapus, petražoles bei česnaką. Sutarkuojame sūrį. Viską sumaišome su mėgstamu majonezu.
- Galiausiai gauta mase tepame čipsus bei papuošiame alyvuogėmis. Skanaus!
Pabaigai…
Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.