Čipsų užkandėlė

Čipsų užkandėlė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminti šį patiekalą, rasite apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • kietasis sūris: 100 gramų
  • pomidorai: 300 gramų
  • krapai: pagal skonį
  • petražolės: pagal skonį
  • česnakas: 2 skiltelių
  • majonezas: mėgstamas
  • alyvuogės: papuošti
  • čipsai: mėgstami

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia pomidorus supjaustome nedideliais kubeliais. Jeigu turimi pomidorai yra labai sultingi, nupilame sultis.
  • Tuomet susmulkiname krapus, petražoles bei česnaką. Sutarkuojame sūrį. Viską sumaišome su mėgstamu majonezu.
  • Galiausiai gauta mase tepame čipsus bei papuošiame alyvuogėmis. Skanaus!

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Užkandžiai, Užkandžiai prie alaus, Vieno kąsnio užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating