Citrusinė lašiša

Citrusinė lašiša

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kaip gaminu surašiau žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • lašišos filė: 500 gramų
  • smulkiai tarkuotos apelsinų žievės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
  • smulkiai sutarkuotos laimo žievelės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
  • smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
  • stambios druskos: 1 valgomojo šaukšto (marinatui)
  • cukraus: 1 arbatinio šaukštelio

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia sumaišome visus produktus skirtus marinatui bei labai gerai įtriname žuvį iš abiejų pusių.
  • Tuomet susukame žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę bei dedame į šaldytuvą mažiausiai parai.
  • Patiekalą pagaminsite per minučių, neskaičiuojant marinavimosi laiko. Ragaujam. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Patiekalai su lašiša, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating