Citrusinė lašiša
Kaip gaminu surašiau žemiau.
Ingredientai
- lašišos filė: 500 gramų
- smulkiai tarkuotos apelsinų žievės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
- smulkiai sutarkuotos laimo žievelės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
- smulkiai sutarkuotos citrinos žievelės: 1/2 arbatinio šaukštelio (marinatui)
- stambios druskos: 1 valgomojo šaukšto (marinatui)
- cukraus: 1 arbatinio šaukštelio
Gaminimo eiga
- Pirmiausia sumaišome visus produktus skirtus marinatui bei labai gerai įtriname žuvį iš abiejų pusių.
- Tuomet susukame žuvį į pergamentinį popierių arba maistinę plėvelę bei dedame į šaldytuvą mažiausiai parai.
- Patiekalą pagaminsite per minučių, neskaičiuojant marinavimosi laiko. Ragaujam. Tikras skanumėlis!
Pabaigai…
Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.