Cukinijos omleto duonelė

Cukinijos omleto duonelė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kiaušinienė įprastas ir gana dažnas patiekalas, kuris pasitaiko mūsų kasdienybėje. Mes siūlome originalų ir dar skanesnį variantą – duonelę iš omleto su cukinija. Ne tik išvaizdus, skanus, sotus ir sveikas patiekalas, tačiau ir greitai bei lengvai pagaminamas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 12 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 dideli kiaušiniai
  • 1 puodelis norimų miltų (labiausiai tinka ryžių arba nesijoti, tačiau galima jų ir visai nenaudoti, bet keisis konsistencija)
  • 500 g cukinijos
  • 150 g smulkinto svogūno
  • 1 puodelis tarkuoto sūrio
  • Priedai: 1 šaukštelis kepimo miltelių, 100 g šoninės (nebūtina), druska, pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Išplakti kiaušinius.
  • Į miltus suberti kepimo miltelius, išmaišyti ir suberti į kiaušinių masę, išmaišyti. Nesijaudinkite dėl gumulėlių, jie išnyks kepant.
  • Suberti smulkintą svogūną į bendrą masę, suberti šoninę (jei naudojate).
  • Sutarkuotą cukiniją ir sūrį suberti į bendrą masę ir viską kartu išmaišyti. Nepamirškite pagardinti (jei reikia) mėgiamais prieskoniais 🙂
  • Padengti kepimo indą kepimo popieriumi, supilti gautą masę ir kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.

Pabaigai…

Gaminant namuose galite kontroliuoti ingredientų kokybę ir kiekį.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Duona, Greitai pagaminami, Kepti orkaitėje, Omletas iš cukinijos, Omletas su daržovėmis, Patiekalai iš cukinijos, Patiekalai iš kiaušinių, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating