Cukinijų lazdelės, kurios tirpsta burnoje

Cukinijų lazdelės, kurios tirpsta burnoje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Siūlome paragauti traškių cukinijų lazdelių. Šis patiekalas puikiai tiks visiems, kurie mėgsta patiekalus iš daržovių ir nenori priaugti svorio.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 nedidelė cukinija
  • 2-3 kiaušiniai
  • 4-5 šaukštai miltų
  • 100 g. maltų džiūvesėlių
  • Druskos, pipiro, prieskonių pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Cukinija nulupkite
  • Supjaustykite pailgais gabaliukais
  • Išplakite kiaušinius
  • Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir prieskoniais
  • Cukinijų lazdeles apvoliokite miltuose, paskui kiaušinių plakinyje ir džiūvėsiuose
  • Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir sudėkite cukinijos gabaliukus
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių ir kepkite apie 25 min.

Pabaigai…

Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.
Recepto raktažodžiai maistas iš daržovių, maistas vegetarams, sveikas maistas, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating