
Cukinijų lazdelės, kurios tirpsta burnoje
Siūlome paragauti traškių cukinijų lazdelių. Šis patiekalas puikiai tiks visiems, kurie mėgsta patiekalus iš daržovių ir nenori priaugti svorio.
Ingredientai
- 1 nedidelė cukinija
- 2-3 kiaušiniai
- 4-5 šaukštai miltų
- 100 g. maltų džiūvesėlių
- Druskos, pipiro, prieskonių pagal skonį
Gaminimo eiga
- Cukinija nulupkite
- Supjaustykite pailgais gabaliukais
- Išplakite kiaušinius
- Miltus sumaišykite su druska, pipirais ir prieskoniais
- Cukinijų lazdeles apvoliokite miltuose, paskui kiaušinių plakinyje ir džiūvėsiuose
- Kepimo skardą uždenkite kepimo popieriumi ir sudėkite cukinijos gabaliukus
- Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių ir kepkite apie 25 min.
Pabaigai…
Prieskonių naudojimas yra svarbus; nebijokite eksperimentuoti su skirtingais prieskoniais ir žolelėmis.