Drėgnas morkų pyragas

Drėgnas morkų pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Recepto aprašymas ir ingredientai pateikti žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • tarkuotos morkos: 2 stiklinės
  • rudasis cukrus: 1 stiklinė
  • miltai: 1,5 stiklinės
  • alyvuogių aliejųs: 1/2 stiklinės
  • kepimo milteliai: 1 arbatinis šaukštelis
  • džiovintos spanguolės: 1 sauja

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia įkaitiname orkaitę iki laipsnių temperatūros.
  • Tuomet smulkiai sutarkuotas morkas sumaišome su cukrumi bei paliekame bent valandai, kad cukrus ištirptų. Tada įmaišome miltus, kepimo miltelius bei alyvuogių aliejų, gerai išsukame iki vientisos masės, įmaišome džiovintas spanguoles.
  • Galiausiai masę supilame į kepimo popieriumi išklotą skardą bei pašauname kažkur minučių į iki laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę. Priklausomai nuo orkaitės bei morkų drėgnumo šis pyragas gali kepti ir šiek tiek ilgiau.

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra įgūdis, kuris tobulėja su praktika – nuolat eksperimentuokite ir mokykitės.
Recepto raktažodžiai Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating