Gardūs kotletukai su sūriu

Gardūs kotletukai su sūriu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šioks toks aprašymas ir ingredientų sąrašas apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • naminis faršas: 500 gramų
  • pienas: 3-4 šaukštai
  • tarkuotas fermentinis sūris: 1/2 stiklinės
  • sumalti džiūvesėliai
  • druska
  • pipirai
  • krapai
  • petražolės

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia naminį faršą gerai išminkykime ir į jį suberkime fermentinį sūrį bei smulkiai pjaustytas petražoles ir krapus. Nedidelio dydžio kotletus formuokime sudrėkintomis rankomis – šitaip mėsa mažiau lips prie mūsų pirštų. Apvoliokime kotletus džiūvėsėliuose ir sudėkime į įkaitintą keptuvę, išteptą aliejumi.
  • Tuomet apkepinkime kotletus iš abiejų pusių ir, sumažinę kaitrą, kepkime apie – minučių, priklausomai nuo padarytų kotletų dydžio.
  • Labai gardu ragauti su mėgstama bulvių koše, paskaninta gabalėliu sviesto. Skanaus.

Pabaigai…

Tinkami įrankiai gali palengvinti ir padaryti maisto gamybą malonesnę.
Recepto raktažodžiai Mėsos patiekalai, Patiekalai iš faršo
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating