Greita vakarienė: Jūros lydeka su bulvėmis ir morkų salotomis

Greita vakarienė: Jūros lydeka su bulvėmis ir morkų salotomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis receptas yra skirtas tiems, kurie nori greitai ir paprastai paruošti skanią vakarienę. Jūros lydeka, keptos bulvės ir morkų salotos su obuoliais ir majonezu – tai derinys, kuris užtikrina sotumą ir malonų skonį. Receptas puikiai tinka tiems, kurie vertina paprastumą ir skonį, kartu su švelniu aštrumo prieskoniu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Jūros lydekai kepti)
  • Orkaitė arba gruzdintuvė (Bulvėms kepti)
  • Salotų dubuo (Morkų ir obuolių salotoms)

Ingredientai
  

  • 4 vnt Jūros lydeka - Kepti keptuvėje
  • 3 vnt Bulvės - Kepti gruzdintuvėje arba orkaitėje
  • 2 vnt Morkos - Tarkuotos, salotoms
  • 1 vnt Obuolys - Tarkuotas, salotoms
  • 1 vnt Poras - Smulkintas, salotoms
  • 3 šaukštai Majonezas - Salotoms
  • Druska - Pagal skonį
  • Pipirai - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Jūros lydeką apvolioti prieskoniuose ir kepti keptuvėje, kol žuvis taps auksinės spalvos.
  • Bulves nulupti, supjaustyti ir kepti gruzdintuvėje arba orkaitėje, kol taps traškios.
  • Morkas, obuolį ir porą sumaišyti su majonezu, druska ir pipirais, kad būtų paruoštos salotos.
  • Patiekti jūros lydeką su keptomis bulvėmis ir morkų salotomis.

Pabaigai…

Šis patiekalas yra greitas ir paprastas, tinkantis tiek kasdieninei vakarienei, tiek savaitgalio pietums.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 30gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 70mgNatris: 400mgKalis: 900mgSkaidulos: 6gCukrus: 10gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 20mg
Recepto raktažodžiai bulvės, Greita vakarienė, Jūros lydeka, Morkų salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating