Greitai paruošiamas braškių ir varškės pyragas
Visa informacija apie receptą pateikta žemiau.
Ingredientai
- cukrus: 1 valgomasis šaukštas
- vanilinis cukrus: 2 pakeliai
- želė: 2 pakeliai
- braškės: 200 gramų
- sviestiniai sausainiai: 200 gramų
Gaminimo eiga
- Pirmiausia, į formą sudedame sausainius. Varškę labai gerai išmaišome su cukrumi bei su vaniliniu cukrumi. Tada ištirpiname pakelį želė pusėje ant pakelio nurodyto vandens kiekio. Tuomet kai želė bus paruošta, bet dar šilta, įmaišome ją į varškės masę. Masę sudedame ant sausainių. Braškes nuvalome, perpjauname pusiau bei sudedame ant pyrago. Po to paruošiame antrą želė pakelį, atvėsiname, supilame ant pyrago. Galiausiai pastatome pyragą šaltai, kad sustingtų želė.
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra puiki proga pažinti ir švęsti skirtingas kultūras.