Greitas vištienos troškinys su baravykais ir cukinija

Greitas vištienos troškinys su baravykais ir cukinija

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kai po grybų sriubos dar norisi kažko greito ir skanaus, šis vištienos patiekalas su baravykais ir cukinija bus puikus pasirinkimas. Pagaminti galima vos per 5 minutes, todėl tai idealus sprendimas greitam pietų ar vakarienės patiekalui. Patiekalas alsuoja miško aromatais, o krapai suteikia malonų šviežumo pojūtį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Vidutinio dydžio, kepimui)
  • Pjaustymo lenta (Daržovėms ir vištienai pjaustyti)
  • Peilis (Daržovėms ir mėsai pjaustyti)
  • Mentelė (Keptuvės turiniui maišyti)

Ingredientai
  

  • 3 vnt Baravykai - Pakepinti
  • 200 g Vištienos filė - Pjaustyta gabalėliais
  • 1 vnt Maža cukinija - Supjaustyta griežinėliais
  • Druska - Pagal skonį
  • Pipirai - Pagal skonį
  • Krapai - Švieži arba džiovinti, pabarsčius ant viršaus

Gaminimo eiga
 

  • Keptuvėje įkaitinti truputį aliejaus ir pakepinti baravykus, kol jie taps auksinės spalvos.
  • Pridėti pjaustytą vištienos filė ir kepti kartu su baravykais, kol vištiena iškeps.
  • Į keptuvę įdėti pjaustytą cukiniją ir kepti dar kelias minutes, kol cukinija taps minkšta.
  • Pabaigoje pagardinti druska, pipirais ir krapais. Patiekti su šviežiomis daržovėmis.

Pabaigai…

Patiekalas yra itin greitai pagaminamas ir puikiai tinka, kai reikia greitos vakarienės. Naudojant šviežius krapus, patiekalas bus dar aromatingesnis.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 30gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 80mgNatris: 500mgKalis: 600mgSkaidulos: 3gCukrus: 4gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Baravykai, Cukinija, Greitas patiekalas, Receptai su nuotraukomis, Vištiena
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating