Greiti ir lengvi pyragaičiai
Šiuos pyragaičius galima pavadinti tiek mažai pyragėliais, tiek sausainiais. Puikus desertas ir labai skanus pasirinkimas ne tik patiems pasmaližiauti, bet ir pavaišinti svečią.
Ingredientai
- 400 g biskvitinio pyrago
- ¼ puodelio braškių arba aviečių džemo
- 3 puodeliai kokoso drožlių
- 2 ½ puodelio šokoladinio glaisto
- ½ puodelio verdančio vandens
Gaminimo eiga
- Pyragą supjaustykite į sluoksnius. Apatinę dalį ištepkite džemu ir uždenkite viršutine. Supjaustykite pyragą gabalėliais.
- Kokosą suberkite į indą. Sumaišykite glaistą ir verdantį vandenį dideliame inde. Naudojant šakutes, pyragaitį merkite į šokoladinį glaistą ir išvoliokite kokose drožlėse.
- Palikite sustingti.
Pabaigai…
Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.