Įdaryta lašišos filė

Įdaryta lašišos filė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žuvis ne tik labai sveikas, bet ir skanus patiekalas. jeigu mėgstate lašišą, tuomet siūlome išmėginti ir pasigaminti ją kiek kitaip – išsikepti orkaitėje su švelniu, pasakiško skonio įdaru. Mmmm… Minkšta, orkaitėje kepta žuvytė su švelniu įdaru…
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 4 gabalėliai lašišos filė
  • Puodelis rikotos sūrio (apie 250 g)
  • 2 šaukštai pesto padažo
  • 50 – 70 g tarkuoto parmezano sūrio
  • 50-70 g džiūvesėlių
  • 1 kiaušinis
  • Druska, pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, pesto padažą, suberkite tarkuotą parmezano sūrį, džiūvesėlius, pagardinkite prieskoniais, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
  • Įpjaukite lašišos filė gabalėlius per vidurį, kad būtų galima dėti įdarą.
  • Sudėkite įdarą, patalpinkite į kepimo skardą.
  • Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.

Pabaigai…

Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Įdaryta lašiša, Kepta lašiša, Lašiša, Lašiša su įdaru, Lašišos filė, Orkaitėje kepta lašiša, Patiekalai iš lašišos, Patiekalai pietums, Patiekalai sportininkams, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Sportininkams, Sveiki patiekalai, Vegetarams, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating