Įdaryta lašišos filė
Žuvis ne tik labai sveikas, bet ir skanus patiekalas. jeigu mėgstate lašišą, tuomet siūlome išmėginti ir pasigaminti ją kiek kitaip – išsikepti orkaitėje su švelniu, pasakiško skonio įdaru. Mmmm… Minkšta, orkaitėje kepta žuvytė su švelniu įdaru…
Ingredientai
- 4 gabalėliai lašišos filė
- Puodelis rikotos sūrio (apie 250 g)
- 2 šaukštai pesto padažo
- 50 – 70 g tarkuoto parmezano sūrio
- 50-70 g džiūvesėlių
- 1 kiaušinis
- Druska, pipirai, kiti prieskoniai pagal skonį
Gaminimo eiga
- Į dubenį sudėkite rikotos sūrį, pesto padažą, suberkite tarkuotą parmezano sūrį, džiūvesėlius, pagardinkite prieskoniais, įmuškite kiaušinį ir viską gerai išmaišykite.
- Įpjaukite lašišos filė gabalėlius per vidurį, kad būtų galima dėti įdarą.
- Sudėkite įdarą, patalpinkite į kepimo skardą.
- Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.
Pabaigai…
Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.