Įdarytos bulvės su varške ir žalumynais

Įdarytos bulvės su varške ir žalumynais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis patiekalas skaniausias vasarą, su šviežimios bulvėmis, bet tinka ir žiemą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • bulvės (geriausiai šviežios),
  • sutrinta varškė (arba varškės kremas),
  • grietinė,
  • druska,
  • pipirai,
  • petražolės,
  • krapai,
  • sūdyta arba rūkyta lašiša (nebūtinai).

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia išvirkime bulves su lupenomis, bei jas nukoškime. Kai bulvės atvės, įpjaukime jas ir sudėkime į lėkštą arba negilų dubenį.
  • Tuomet į kiekvienos bulvės įpjovą įdėkime su grietine sutrintos varškės (druskos ir pipirų pagal skonį) arba varškės kremo.
  • Galiausiai ant viršaus užberkime smulkintų petražolių bei krapų. Taip pat galime užsidėti sūdytos arba rūkytos lašišos, jei ją mėgstame.

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating