Įdarytos bulvės
Išsamias instrukcijas rasite recepto aprašyme.
Ingredientai
- Bulvės (su odele)
- Susmulkinti svogūnai
- Šoninė
- Mėsa (pasirinktos rūšies ir gabalo, pvz., malta jautiena arba dešra)
- Prieskoniai (pvz., druska, pipirai ir mėgstamos žolelės ar prieskoniai)
- Kiaušiniai
- Tarkuotas sūris
- Folija (bulvėms suvynioti)
Gaminimo eiga
- Išvirti bulves su lupenomis. Išvirtas bulves perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką, nepažeidžiant odos.
- Kapotus svogūnus pakepinti su lašinukais, sudėt mėsą ir ant silpnos ugnies iškepti.
- Sudėti daug prieskonių ir išskobtą bulvių minkštimą.
- Į atvėsusią masę dėti kiaušinį, suberti tarkuotą sūrį ir išmaišyti.
- Kiekvieną bulvių puselę įvynioti į foliją, pridėti įdaro ir kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.
Pabaigai…
Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.