Įdarytos bulvės

Įdarytos bulvės

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Išsamias instrukcijas rasite recepto aprašyme.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • Bulvės (su odele)
  • Susmulkinti svogūnai
  • Šoninė
  • Mėsa (pasirinktos rūšies ir gabalo, pvz., malta jautiena arba dešra)
  • Prieskoniai (pvz., druska, pipirai ir mėgstamos žolelės ar prieskoniai)
  • Kiaušiniai
  • Tarkuotas sūris
  • Folija (bulvėms suvynioti)

Gaminimo eiga
 

  • Išvirti bulves su lupenomis. Išvirtas bulves perpjauti pusiau ir išskobti viduriuką, nepažeidžiant odos.
  • Kapotus svogūnus pakepinti su lašinukais, sudėt mėsą ir ant silpnos ugnies iškepti.
  • Sudėti daug prieskonių ir išskobtą bulvių minkštimą.
  • Į atvėsusią masę dėti kiaušinį, suberti tarkuotą sūrį ir išmaišyti.
  • Kiekvieną bulvių puselę įvynioti į foliją, pridėti įdaro ir kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 20-25 min.

Pabaigai…

Pasirinkite tinkamus serviravimo indus, kad patiekalas atrodytų dar patrauklesnis.
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Daržovių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating