Įdarytos paprikos su padažu

Įdarytos paprikos su padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti veganiškais.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • juodųjų pipirų: 2 žiupsneliai
  • druskos: 1 arbatinis šaukštelis
  • aliejaus: 2 valgomieji šaukštai
  • sviesto: 2 valgomieji šaukštai
  • svogūnų: 1
  • ryžių: 50 gramų (virtų)
  • grybų: 50 gramų (termiškai apdorotų)
  • pomidorų padažo: 2 valgomieji šaukštai
  • majonezo: 2 valgomieji šaukštai
  • faršo: 350 gramų
  • paprikos: 4

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia paprikas nuplauname, nupjauname viršūnes ir išimame sėklas.
  • Tuomet į keptuvėje išlydytą sviestą sudedame faršą, svogūną, druską ir pipirus. Viską apkepiname.
  • Dubenyje sumaišome ryžius, grybus bei prieš tai apkepintą faršą su svogūnais. Paruoštu įdaru pripildome paprikas.
  • Tada skardą patepame aliejumi, sudedame įdarytas paprikas bei pašauname į orkaitę.
  • Paruošiame padažą: majonezą ir pamidorų padažą išmaišome. Pakaitiname keptuvėje.
  • Galiausiai iškepus įdarytoms paprikoms užpilame padažą bei tiekiame su bulvėmis. Labai skanu!

Pabaigai…

Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Įdaryta paprika, Patiekalai orkaitėje, Receptai su nuotraukomis, Saldusis pipiras
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating