Įdarytos paprikos su padažu
Ingredientai surašyti apačioje, galite keisti veganiškais.
Ingredientai
- juodųjų pipirų: 2 žiupsneliai
- druskos: 1 arbatinis šaukštelis
- aliejaus: 2 valgomieji šaukštai
- sviesto: 2 valgomieji šaukštai
- svogūnų: 1
- ryžių: 50 gramų (virtų)
- grybų: 50 gramų (termiškai apdorotų)
- pomidorų padažo: 2 valgomieji šaukštai
- majonezo: 2 valgomieji šaukštai
- faršo: 350 gramų
- paprikos: 4
Gaminimo eiga
- Pirmiausia paprikas nuplauname, nupjauname viršūnes ir išimame sėklas.
- Tuomet į keptuvėje išlydytą sviestą sudedame faršą, svogūną, druską ir pipirus. Viską apkepiname.
- Dubenyje sumaišome ryžius, grybus bei prieš tai apkepintą faršą su svogūnais. Paruoštu įdaru pripildome paprikas.
- Tada skardą patepame aliejumi, sudedame įdarytas paprikas bei pašauname į orkaitę.
- Paruošiame padažą: majonezą ir pamidorų padažą išmaišome. Pakaitiname keptuvėje.
- Galiausiai iškepus įdarytoms paprikoms užpilame padažą bei tiekiame su bulvėmis. Labai skanu!
Pabaigai…
Reguliuokite gaminimo laiką pagal savo prietaisus; kiekvienoje virtuvėje sąlygos skiriasi.