Imbierinė arbata

Imbierinė arbata

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ši arbata tikras sveikuolių pasirinkimas! Tiek naudos viename puodelyje! Arbatą gerti ne tik naudinga, bet ir sveiką, ypač tokią, kurioje yra ir imbiero, kuris pasižymi ne tik skoninėmis, bet ir gydomosiomis savybėmis, taip pat ir citrina, o arbatą pagardinantis cinamonas spartina medžiagų apykaitą. Ši arbata ne tik padės palaikyti tinkamą ir subalansuotą organizmo veiklą, bet ir padės išvengti peršalimo 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5l vandens
  • 2 obuoliai
  • 1 gabalėlis imbiero
  • 1 žiubsnelis cinamono
  • 2 valgomieji šaukštai žalios arbatos
  • 0,5 citrinos
  • 1 valgomasis šaukštas medaus

Gaminimo eiga
 

  • Suberiame į vandenį gabalėliais pjaustytą imbierą, žoleles, supjaustytus kubeliais obuolius, cinamoną ir verdame.
  • Įspaudžiame citrinos sultis, ir į dar karštą vandenį įmaišome medų.
  • Nukošiame ir geriame. Skanaus.

Pabaigai…

Šviežios žolelės gali pridėti šviežumo ir skonio sprogimo jūsų patiekalams.
Recepto raktažodžiai Arbatos, Gėrimai, Receptai su nuotraukomis, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating