Imbierinis vištienos troškinukas

Imbierinis vištienos troškinukas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Tai patiekalas, kuris paprastai priskiriamas sotaus ir kvapnaus troškinio kategorijai. Pagrindiniai ingredientai yra vištiena, imbieras ir įvairūs kiti papildomi ingredientai, kurie prisideda prie bendro patiekalo skonio ir tekstūros. Pateikiame bendrą vaizdą ir keletą nurodymų kaip jį pasigaminti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • virtos vištienos krūtinėlės: 300 gramų
  • nulupto moliūgo: 150 gramų
  • česnako: 2 skiltelių
  • sviesto: 70 gramų
  • maltų džiūvėsių: 2 valgomųjų šaukštų
  • mėgstamų vištienos prieskonių: 1 arbatinio šaukštelio
  • imbiero: 10 gramų
  • citrinos sulčių: 1 valgomojo šaukšto

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia moliūgą, supjaustome kubeliais kartu su susmulkintu česnaku, pakepiname su gabalėliu sviesto (maždaug gramų). Kai kubeliai suminkštėja, supilame ant jų džiuvėsėlius bei dar šiek tiek pakepiname.
  • Tuomet suberiame gabalėliais supjaustytą vištieną, įberiame pagal skonį vištienos prieskonių, žiupsnelį tarkuoto imbiero, įdedame likusį sviestą bei patroškinkite maždaug minutes uždengtoje keptuvėje.
  • Tada kai šiek tiek atvėsta, troškinį apšlakstome citrinos sultimis.
  • Galiausiai papuošiame – geriausiai tiktų citrinos griežinėliai bei šviežių mėtų lapeliai. Jei jų neturime, tiks ir petražolės arba kiti žalumynai.

Pabaigai…

Maisto gamyba yra menas – nebijokite eksperimentuoti su skoniais ir technikomis.
Recepto raktažodžiai Patiekalai iš vištienos, Troškiniai, Vištiena, Vištienos faršo patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating