Ispaniškas obuolių pyragas

Ispaniškas obuolių pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ispaniškas šokoladinis obuolių pyragas – tai nuostabus desertas, kuriame tamsusis šokoladas dera su obuolių saldumu. Pyragas yra drėgnas ir švelnios tekstūros, todėl puikiai tinka tiek šokolado, tiek vaisių mėgėjams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • Obuoliai, nulupti ir supjaustyti griežinėliais
  • Universalūs miltai
  • Kakavos milteliai
  • Kepimo milteliai
  • Kiaušiniai
  • Cukrus
  • Alyvuogių aliejus
  • Ištirpintas juodasis šokoladas
  • Vanilės ekstraktas
  • Druska

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę ir paruoškite torto formą.
  • Dubenyje sumaišykite miltus, kakavos miltelius, kepimo miltelius ir druską.
  • Kitame dubenyje iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų.
  • Į kiaušinių mišinį įpilkite alyvuogių aliejaus, ištirpinto šokolado ir vanilės ekstrakto.
  • Palaipsniui sausus ingredientus sudėkite į šlapius ir maišykite, kol gerai susijungs.
  • Sudėkite griežinėliais supjaustytus obuolius.
  • Supilkite tešlą į paruoštą skardą ir kepkite, kol dantų krapštukas išlįs švarus.
  • Prieš patiekdami pyragą atvėsinkite. Pasirinktinai pabarstykite kakavos milteliais arba apšlakstykite ištirpintu šokoladu, kad būtų dar gardžiau.

Pabaigai…

Nebijokite modifikuoti receptų pagal savo asmeninį skonį.
Recepto raktažodžiai Kepiniai, Pyragai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating