Itališka picų tešla

Itališka picų tešla

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiai tešlai iškilti reikia daugiau laiko, tad geriausia gaminti savaitgalį. Italijoje šeimininkės tešlą užminko iškart po pusryčių ir palieka kilti. Gaminkite vadovaudamiesi nurodymais straipsnyje „Kaip gaminti picų papločius“.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindinis patiekalas
Virtuvė Itališka
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • miltai: 1000 ml (apie 550 g)
  • mielės: 20 g
  • vanduo: 250 ml (drungnas)
  • druska: ½ šaukštelio (galima jūros druska)
  • cukrus: 1 šaukštelis
  • aliejus: 100 ml

Pabaigai…

Turėti gerai aprūpintą spintelę su pagrindiniais ingredientais gali padaryti maisto gaminimą patogesnį.
Recepto raktažodžiai Picos, Picų tešla ir papločiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating